Smart Feeder for Chloe

 



Dah bela anak bulus ini macam - macam lah kan kita kena beli. Sebab sejenis pergi kerja, dan kadang - kadang ada hal yang di luar, kenalah beli smart feeder nak pastikan kucing kita ni tidak kebulur. 

Sebenarnya waktu beli ini, rasanya sebagai tuan, kitalah yang paling excited. Excited sebab dengan tekan butang dekat apps terus makanan keluar. 



Ni contoh meal plan, setiap dua jam juga lah sebenarnya saya bagi, sebab portion feeding 1 ni sebenarnya sikit. Boleh je nak up kan feeding number tapi Chloe ni dia jenis makan sikti sikit. So kita buat setiap 2 jam.


Excited tu kalau boleh setiap masa nak tengok meal record ni. hahahahah. Bukan main excited tengok meal record ni sebab ini membuktikan makanan kita keluar. Lega juga lah sebab Ramandan ni kadang kadang nak pergi masjid dan menunaikan solat terawih, takdelah si chloe ni kebulur ke apa ke.


Btw tengok lah si Chloe ni, dia pun sibuk nak jadi programmer. Orang tengah sibuk sibuk coding, dia pun nak coding!

Nak beli Smart Feeder boleh klik sini





Catat Ulasan

0 Ulasan